Veelgestelde vragen (Frequently Asked Questions)

Zoals elders op onze website aangegeven kunnen ouders en leerlingen een 'terugmelding' maken via het formulier op onze website, wanneer er onverhoopt iets niet in orde mocht zijn met het ontvangen pakket leermiddelen.

Wellicht is een melding niet direct nodig en bent u geholpen met de antwoorden op deze veelgestelde vragen.

Vragen (V) en Antwoorden (A)

  • (V) Mijn boek is beschadigd. Krijg ik hier problemen mee bij het inleveren aan het einde van het schooljaar?

(A) Het SBA houdt in september 2019 een spreekuur bij de school. De beschadigde boeken kunnen bij twijfel daar ter beoordeling worden aangeboden. Datum en tijd van het ‘SBA spreekuur’ worden via school bekend gemaakt.

  • (V) De ISBN nummers op de pakbon zijn anders dan de ISBN op de kaft van het werkboek. Heb ik wel de juiste werkboeken ontvangen?

(A) Het gaat hier om werkboeken waar een digitaal leermiddel bij hoort. Het digitale leermiddel staat voor je klaar in de ELO (elektronische leeromgeving) van je school. De door jou ontvangen werkboeken zijn correct, maar ze zijn uitgeleverd op het ISBN nummer van de bijbehorende digitale leermiddelen.

  • (V) Eén of meer boeken zitten dubbel in het pakket, terwijl ze enkel op de paklijst voorkomen. Wat kan ik met dit te veel ontvangen boek doen?

(A) Onze excuses voor het ongemak. Wil je het dubbel geleverde boek of de verkeerd geleverde boeken op school inleveren samen met je naam en leerling nummer? Het SBA zorgt ervoor, dat de boeken op school worden opgehaald.

[...] deze pagina is nog in ontwikkeling, later meer... [...]